Adgangskontrol

Der er flere forskellige typer af systemer til håndtering af adgangskontrol

I de seneste år er behovet øget for sikkerheds- og adgangkontrol til industri-ejendomme, kontorer, banker, skoler, hospitaler, centre osv.

Der er i dag et utal af forskellige produkter på markedet inden for adgangskontrol, og hos Casø har vi et tæt samarbejde med de bedste udbydere, som giver dig den bedste sikkerhed.

Offline System

Offline system er et system, der ikke har forbindelse med en styre pc og data foregår via kort eller brikker. Systemet kan bestå af en enkelt dør til flere tusinde.

Når det drejer sig om en enkelt dør, monteres der oftest stand alone systemer, hvor adgangskort kodes direkte på kortlæseren.

Hvis det drejer sig om system med f.eks. 20 døre, navngives hver dør med et specifikt navn eller nr.
Dette navn eller nr. vil være i den styre pc, hvor adgangskortet kodes. Her vil der så kunne gives adgang til de enkelte døre eller alle sammen.

Online System

Online system er et system, der har forbindelse med en styre pc og hvor data kan foregå via kabel eller via trådløst netværk. Systemet kan bestå af en enkelt dør til flere tusinde. Alle døre behøver ikke være samlet på samme adresse, men kan via offentlige netværk være fordelt i hele landet.

Alle kort kodes via styre pc. Døre i systemet navngives med specifikt navn eller nr. Dette navn eller nr. vil også være i den styre pc, hvor adgangskort kodes. Her vil der så kunne gives adgang til de enkelte døre eller allesammen.
Via styre pc er det muligt at følge de passager, der foretages på systemet i real time, dvs. passage af de enkelte døre. Det vil også være muligt at spærre et eller flere kort via styre pc. Dette foregår i løbet af få sekunder.

Nogle adgangskontrol systemer kan udbygges med integreret dørtelefon, tyverialarm, tekniske alarmer eller reservations system, enten via lokalt netværk eller via web – mulighederne er mange!

adgangskontrol sikrer din ejendom
adgangskontrol kan prøves med Aptus
adgangskontrol tilbydes i samabejde med Ruko
adgangskontrol i samarbejde med onity
adgangskontrol i københavn