Rørløkken 110, 2730 Herlev
44 53 80 84

Hotellåse

Advance RFID on-line er et kompleks system, hvor alle funktionerne fra Advance RFID kombineres med de kendte funktioner fra traditionelle adgangskontrol systemer. On-line delen hvor der kan opdateres i real- time. Advance RFID on-line kommunikerer dog via trådløst netwærk.

Onity RFID Bluetooth er Onity’s nyeste låsesystem.
Systemet kombinerer alle de æstetiske muligheder i ny designet lås med sikkerhed og pålidelighed af kontaktløs RFID og Bluetooth teknologi. Gæsten får ved bestilling af værelset tilsendt tilsendt en kode som skal bruges i perioden hvor værelset er booket. Gæsten downloader Onitys app som bruges for at åbne døren til værelset via sin smartphone. Systemet fungerer også med de almindelige kontaktløse kort og brikker.

Onity RFID E-Cylinder er Onitys svar på et mindre hotellåse system, som både kan køre i system via kortkoder eller standalone via programmeringskort. Låsene er pt kun som profilcylinder, men fåes i dobbel, standart og halvcylinder. Cylinderne fåes i udgave for udendørs brug. Cylinderne fåes i krom og messing udgave.

Datablade

Onity RFID Onilocker er et elektronisk låsesystem til garderobeskabe i f.eks svømmehaller, golfklubber osv.
Låsene kan sættes op i 2 forskellige modes fixed eller fri. Fixed der er kort, brik eller armbåndet sat op til specifikt skab. Fri, der kan brugeren selv bestemme skab og kun et skab. Der kan også kodes master kort som kan åbne alle eller kun bestemte skabe.

Onity HT24w systemet er det mest avancerede system baseret på magnetkort teknologi. Det intuitive brugervenlige design gør det nemt at lære og bruge.
Systemet er udviklet til hoteller i alle størrelser, det Windows baserede system integreres let med de anerkendte booking systemer.

Onity All-Weather låsen er designet til at modstå ekstreme miljømæssige forhold og er forenelig med alle Onity’s elektroniske låsesystemer.
HT24w låsen er i Onity’s standart kabinet.

Farvemuligheder: Advance fås i mat krom, mat messing, blank messing og antik messing.

HT fås i mat krom, mat messing og antik messing.