Installation af adgangskontrol

Adgangskontrolsystemer er vigtige for at øge sikkerheden

Avanceret adgangskontrol skaber sikkerhed – og på samme tid medvirker de til at styre strømmen af mennesker på stedet. I de seneste år har der været en betydelig stigning i brugen af adgangskontrolsystemer i bygninger, der huser f.eks. fabrikker, kontorer, banker, skoler og hospitaler.

Hos Casø Service har vi førsteklasses adgangskontrol, som skaber øget sikkerhed. Vi samarbejder med nogle af de vigtigste leverandører på markedet for at sikre, at vores produkter opfylder de specifikke krav, som vores kunder stiller. Vi hjælper kunder i hele Danmark og Skandinavien. 

De vigtigste grunde til at anvende adgangskontrol er:

  • Identifikation
    En afgørende funktion i et adgangskontrolsystem er at forhindre uautoriseret adgang.
  • Godkendelse
    ​Når en person er identificeret af et adgangskontrolsystem, er det vigtigt, at vedkommendes identitet godkendes.
  • Tilladelse
    ​Efter vellykket godkendelse giver adgangskontrol adgang til en bygning eller et begrænset område baseret på specifikke kriterier.

+45 44 53 80 84​

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Flere forskellige typer af systemer til håndtering af adgangskontrol

Der er i dag et utal af forskellige produkter på markedet inden for adgangskontrol. Hos Casø har vi et tæt samarbejde med de bedste udbydere i Danmark og Skandinavien, som giver dig den bedste sikkerhed.

Moderne adgangskontrolsystemer kan opdeles i to overordnede kategorier: offline og online kontrolsystemer.

Hvis du vil høre mere om adgangskontrol, låsesystemer med kodelås eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål angående priser, muligheder og meget mere.

Offline system

Offline kontrolsystemer er ikke tilsluttet og styres ikke via et netværk. De er blot programmeret og kører lokalt. Offline adgangskontrol kan integreres i et system med en eller flere døre på et givent tidspunkt. Et enkeltdørssystem er et ”stand alone”-system, hvor adgangen er kodet direkte i kortlæseren.

Hvis der indgår flere døre, har hver dør et entydigt navn eller nummer. Indehaveren af adgangskortet får adgang til en eller flere døre samtidigt.

Online system

Online kontrolsystemer er tilsluttet og styres af en PC. Data overføres via et trådløst netværk eller et kabel. Systemet kan bestå af en eller flere døre. Alle døre skal ikke findes på samme adresse, men kan være fordelt over hele landet.

I online adgangskontrol kodes og kontrolleres alle kort af en PC. Hver dør har et entydigt navn eller nummer, der kontrolleres via en PC. Der gives adgang til én eller flere døre. Det er desuden muligt at spærre et eller flere kort via PC’en.

Visse online adgangskontrolsystemer kan udvides med et integreret samtaleanlæg, et alarmsystem, en teknisk alarm eller et reservationssystem – enten via lokale netværk eller internettet.​

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​