Automatiske portåbnere - til skydeporte og andre typer porte​

Hos Casø Service har vi leveret og installeret automatiske portåbnere  i alle afskygninger, for eksempel til døre i beboelsesejendomme, garageporte, skydeporte og tunge fabriksdøre for kunder i hele Danmark og resten af Skandinavien. Til alle disse automatiske porte og døre tilhører der forskellige typer af automatiseringssystemer og portdæksler.

Når vores kunder kontakter os vedrørende automatiske portåbnere, overvejer vores stab af veluddannede og dygtige fagfolk flere faktorer, før de peger på den perfekte løsning. Mere end 15 år i branchen har givet os en omfattende forståelse for, at den løsning der passer i den ene virksomhed ikke nødvendigvis passer i en anden. Kundernes krav kan variere afhængigt af flere faktorer som for eksempel holdbarhed, udseende og funktionalitet. Da behovene er så forskellige, har vi valgt at samarbejde med flere velkendte leverandører, så vi altid kan levere produkter, der opfylder de specifikke krav.​

Vores kernekompetence

Blandt vores kunder har vi altid haft ry for at levere førsteklasses holdbare produkter. Vores partnere er udvalgt på basis af deres særlige kvaliteter og viljen til at leve op til de høje krav, som vi stiller på vegne af vores kunder.

Da vi har som mål at opnå 100 % kundetilfredshed, bestræber vi os på at levere den helt rigtige portåbner til den pågældende indgang!

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Sikkerhed er vores prioritet

Hos Casø Service har vi kundernes sikkerhed som vores primære fokuspunkt. Uanset om I vælger portåbnere til garageporte, industriporte, skydeporte, beboelsesejendomme eller tunge fabriksdøre, så sikrer vi, at de har indbyggede avancerede sikkerhedsfølere, der kan forhindre ulykker og uheld. Vores veluddannede serviceteknikere sikrer selvfølgelig, at den rette portautomatik installeres til den enkelte port.

Kontakt os for portåbnere til skydeporte, garageporte og andre porte

Ring til os på 44 53 80 84, hvis I har planer om at anskaffe port-automatik. Så gør vores team af veluddannede medarbejdere i kundeservice alt, hvad de kan for at sætte sig ind i jeres specifikke krav og foreslå den løsning, der bedst opfylder jeres behov og jeres ønsker til priser. Når vi har fundet den rette løsning, fremsender vi et tilbud med en skræddersyet pris – det koster ikke noget.

KEY’s store program i portåbnere sikrer en løsning for alle porte, hvad enten det er små jernlåger til ejendommen, eller det er de store tunge træ- eller jernlåger til ejendommen eller domicilet, der ønskes automatiseret. Key har automatik til skydeporte, svingporte og til foldeporte.

Svingportsprogrammet indeholder elektro-mekaniske og hydrauliske åbnere, som kan være underground eller synlige åbnere. Åbnerne kan for de fleste modeller fås i både 24 og 230V versioner. 

24V versionerne har indbyggede akkumulatorer, som sikrer drift af åbnerne i tilfælde af strømsvigt. På 230V versionerne kan der tilkobles ekstern akkumulator, som sikrer drift af åbnerne i tilfælde af strømsvigt. På begge versioner er der manuel frikobling af motor, så porten kan åbnes manuelt.​

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​