ONITY​

Vi forhandler alle de elektroniske låse fra Onity

Onity er en førende global leverandør af elektroniske låse til hotelbranchen. Casø Service ApS har gennem 15 år opbygget vores samarbejde med Onity. Teknologierne er blevet flettet mere sammen over de seneste år, og vores tætte samarbejde gør, at vi kan tilbyde de ydelser og løsninger, som vores kunder efterspørger. Vi hjælper kunder i hele Danmark og Skandinavien. 

Vi tilbyder i samarbejde med Onity et bredt spektrum af innovative facility management teknologier. Vores løsninger spænder lige fra elektroniske hotellåse og smartcard applikationer til elektroniske pengeskabe og energi management-løsninger.

Med mere end 20.000 hoteller og 200 hotelkæder verden over, der benytter sig af vores løsninger, har hotelbranchen længe været en hjørnesten for de løsninger, vi tilbyder gennem Onity. En lang række private virksomheder, institutioner og plejesektoren er dog også ved at få øjnene åbnet for de elektroniske løsninger, som vi leverer. De nye kunder byder vi selvfølgelig velkommen.

Kontakt Casø Service ApS
Som det har været tilfældet med hotelbranchen, ønsker vi også at skabe varige kunderelationer med vores nye kunder. For at sikre den højest mulige kundetilfredshed, ønsker vi at komme ud til jeres virksomhed, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Ude ved jer kan vi drøfte behovet og se jeres nuværende løsninger. Når vi efterfølgende kommer tilbage på kontoret, beregner vi og sender jer et attraktivt tilbud.

Ring til os allerede i dag på 44 53 80 84, så vi kan aftale, hvornår vi skal komme forbi til et møde. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​