​Portautomatik skærper sikkerheden

Automatisk adgang sparer tid og sikrer din bygning

Det er ikke alle, der skal have adgang til din virksomhed eller området omkring. Med portautomatik kan du øge sikkerheden omkring din virksomhed eller dit hjem. Du sparer også arbejdstid og besvær for dem, der skal gennem din port.

Hos Casø Service kan vi levere alt indenfor portautomatik: garageportåbnere, industriporte og enhver slags automatisk portåbner. Vi installerer både åbnere på eksisterende porte og leverer hele pakken med både port, åbner og installering.

Vores nærområde er Sjælland, Lolland og Falster, men vi kører ud i hele Danmark og Skandinavien.

Kom trygt i tørvejr med portautomatik

Vejret i Danmark byder på lidt af hvert, og det er rart at sidde i tørvejr i din bil og åbne din garage direkte derfra. Med en nøgle og automatisk port installeret af Casø Service slipper du for at bevæge dig ud, når vejret ikke er til det.

Med portautomatik sikrer du, at kun dem, der skal have adgang, faktisk får det. Det er ganske enkelt ikke muligt at åbne porten manuelt, medmindre du har en nøgle. Både erhvervsbygninger og private hjem kan have glæde af sikkerheden.

Du kan også spare tid og besvær, fordi chauffører, leverandører og andre besøgende ikke behøver blive lukket ind personligt. I stedet kan du bruge tid og mandskab på andre opgaver.

Kontakt os allerede i dag

Vi står hos Casø Service klar til at svare på dine spørgsmål. Kontakt os på telefon allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores service og få en snak om dine muligheder.

+45 44 53 80 84​

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​