BOMANLÆG OG ANDRE FORMER FOR PASSAGESYSTEMER

Bomanlæg og andre former for passagesystemer kan have mange forskellige udformninger alt efter, hvad de skal bruges til.

Med FAAC’s store program er der en løsning til alle installationer til konkurrencedygtige priser.

Vi har været på markedet for passagesystemer i en lang årrække, og vi ved derfor, hvilke løsninger som er mest populære. Vi har fulgt udviklingen og kender derfor også til de tendenser, der præger markedet for passagesystemer. Dette uanset om I vil forhindre adgang eller guide jeres kunder i en bestemt retning.

De løsninger vi anbefaler er altid individuelt baseret ud fra jeres behov. Uanset om det er indgangslågerne i butikken, som leder kunden den rigtige vej igennem butikken til kasselinjen, eller om det er et bomanlæg eller rullegitter, så har vi den professionelle løsning. Hos Casø Service henvender vi os til kunder i hele Danmark og det øvrige Skandinavien.​

Kontakt os for en sikker løsning

Du er velkommen til at skrive en besked i kontaktboksen for at blive kontaktet af en af vores konsulenter med henblik på et besøg i din virksomhed. Du kan også ringe til os på 44 53 80 84. Vi kan så tage en snak om, hvilken løsning du måske har brug for, og til hvilken pris. Vi kan samtidig aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og besøger jer for at vælge det rette bomsystem eller et andet passagesystem.

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Bredt udvalg af bomanlæg

Der er for eksempel automatisk bomanlæg, som bruges på campingpladser, betalingsanlæg ved eksempelvis broer, parkeringspladser eller i porten for at hindre at uvedkommende kan køre ind på området uden at have tilladelse eller at have betalt.

KEY har bomme til alle installationer.

Rullegitter til din virksomhed

Den sikre løsning til sikring af din virksomhed er gittersikring, som kan være rullegitter eller fast gitter. Alle vores rullegitre er klassificeret i BLÅ sikringsklasse iht. Forsikring og Pension.
Som standard medfølger nøglekontakt, men denne kan erstattes af kodetastatur.


Der bruges indbygget 230V rørmotor til fremdrift af rullegitteret. Den dimensioneres efter rullegitterets størrelse.


Det er også muligt at levere rullegitter i RØD sikringsklasse, hvor der er krav om høj sikkerhed.

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​