Elektronisk pengeskab​

Onity gør det lettere at opfylde gæsternes forventninger, ved at tilbyde en bred vifte af brugervenlige elektroniske pengeskabe til værelserne for gæsternes personlige effekter og bærbare computere. Onity’s pengeskabe er designet til hotel, forretnings-og boligsektoren med komfort, bekvemmelighed og sikkerhed for øje.​

Electronic In-Room Safes Brochure

OS100 er et økonomisk, men sikkert valg at foretage når det gælder sikkerhed for gæsternes værdigenstande. OS100 indeholder mange centrale funktioner såsom tastatur med egen valgfri kode, audit trail, mekanisk nødnøgle og en valgfri leje stick.

OS200 er et af Onitys nyeste elektroniske pengeskabe til værelset. Den brugervenlige betjening kombineret med en høj grad af pålidelighed og funktionalitet gør det til et ideelt sikkert valg for enhver applikation.

OS200 fås i 2 forskellige størrelser og i creme farvet.

OS400 er Onity’s stand-alone in-room safe. Brugervenlig betjening, høj pålidelighed, state-of-the-art styling, og sikkerhed gør det til et ideelt sikkert valg for hoteller, der ønsker et attraktivt design og gæster med fred i sindet.

OS400 fås i 4 forskellige størrelser og i sort og creme farvet.

OS600 er let at betjene, bruger en 4-cifret kode i kombination med værelsets nøglekort og tilbyder øget sikkerhed gennem et revisionsspor og en “Non-resident Master Code”.

OS600 fås i 6 forskellige størrelser og i creme farvet.​

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​