ONITY

Vi forhandler alle de elektroniske låse fra Onity

Onity er en førende global leverandør af elektroniske låse til hotelbranchen. Casø Service ApS har gennem 15 år opbygget vores samarbejde med Onity. Teknologierne er blevet flettet mere sammen over de seneste år, og vores tætte samarbejde gør, at vi kan tilbyde de ydelser og løsninger, vores kunder efterspørger.

Vi tilbyder i samarbejde med Onity et bredt spektrum af innovative facility management teknologier. Vores løsninger spænder lige fra fra elektroniske låse og smartcard applikationer til elektroniske pengeskabe, og energi management-løsninger.

Med mere end 20.000 hoteller og 200 hotelkæder verden over, der benytter sig af vores løsninger, har hotelbranchen længe været en hjørnesten for de løsninger, vi tilbyder gennem Onity. En lang række private virksomheder, institutioner og plejesektoren er dog også ved at få øjnene åbnet for de elektroniske løsninger vi leverer. De nye kunder byder vi selvfølgelig velkommen.

Kontakt Casø Service ApS
Som det har været tilfældet med hotelbranchen, ønsker vi også at skabe varige kunderelationer med vores nye kunder. For at sikre den højest mulige kundetilfredshed, ønsker vi at komme ud til jeres virksomhed, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Ude ved jer kan vi drøfte behovet, og se jeres nuværende løsninger. Når vi efterfølgende kommer tilbage på kontoret, beregner vi og sender jer et attraktivt tilbud.

Ring til os allerede i dag på 44 53 80 84, så vi kan aftale hvornår vi skal komme forbi til et møde. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Onity leverer sikre pengeskabsløsninger
Onity er den førende leverandør af låsesystemer
Onity har været en pålidelig samarbejdspartner gennem mange år
Onity og Casø Service Aps har et tæt samarbejde
Onity og Casø har banebrydende løsninger inden for låse til minibar