Forskellige former for hotellåse

Stort udvalg af hotellåse

Hos Casø Service har vi et stort udvalg af hotellåse for erhvervskunder i Danmark og hele Skandinavien.

Advance RFID online er et komplekst system, hvor alle funktionerne fra Advance RFID kombineres med de kendte funktioner fra traditionelle adgangskontrolsystemer – f.eks. online-delen, hvor der kan opdateres i real time. Advance RFID online kommunikerer dog via trådløst netværk.

Onity RFID Bluetooth

Onity RFID Bluetooth er Onity’s nyeste låsesystem, som blandt andet bruges til hotellåse. Systemet kombinerer alle de æstetiske muligheder i nydesignet lås med sikkerhed og pålidelighed af kontaktlås RFID- og Bluetooth-teknologi.

Gæsten får, ved sin bestilling af værelset, tilsendt en kode, som skal bruges i perioden, hvor værelset er booket. Gæsten downloader Onity’s app, som bruges for at åbne døren til værelset via sin smartphone.

Systemet fungerer også med de almindelige kontaktlåse kort og brikker.

Onity RFID E-Cylinder

Onity RFID E-Cylinder er Onity’s svar på et mindre hotellåse-system, som både kan køre i system via kortkoder eller ”stand alone” via programmeringskort. Låsene findes kun som profilcylinder, men fås i dobbelt-, standard- og halvcylinder. Cylinderne fås også i udgave for udendørs brug – og i krom- samt messingudgave.

Onity RFID Onilocker

Onity RFID Onilocker er et elektronisk låsesystem til garderobeskabe i f.eks. svømmehaller, golfklubber osv. Låsene kan sættes op i to forskellige former – fixed eller fri. Ved fixed er der et kort, brik eller armbånd sat op til et specifikt skab. Ved fri kan brugeren selv bestemme skab (og kun ét skab). Der kan også kodes masterkort, som kan åbne alle, eller bestemte, skabe.​

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​​Onity HT24w-systemet

Onity HT24w-systemet er det mest avancerede system baseret på magnetkort-teknologi. Det intuitive brugervenlige design gør det nemt at lære og bruge. Systemet er udviklet som hotellåse til hoteller i alle størrelser. Det Windows-baserede system integreres let med de anerkendte bookingsystemer. Låsen er i Onity’s standardkabinet og fås i mat krom, mat messing og antik messing.

Onity All-Weather låsen

Onity All-Weather låsen er designet til at modstå ekstreme miljømæssige forhold og er forenelig med alle Onity’s elektroniske låsesystemer.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om muligheder for forskellige typer af hotellåse? Eller er du i tvivl om, hvilken løsning der vil være bedst til dine behov? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​