Minibarer​

Minibarer har den fordel at generere ekstra indtægter til hotellet og samtidig skabe en service til gæsten. Onity tilbyder en bred vifte af minibarer specielt designet til hotel industrien.

Onity Solution Minibar er en serie af brugervenlige minibarer, bakket op af den førende leverandør af løsninger til hotel markedet med produkter i mere end 3,7 millioner værelser og 22.000 hoteller i hele verden. Fås i mange størrelser og muligheder, de bruger avanceret absorption teknologi i køleprocessen, der sikrer lydløs drift og undgår gæst forstyrrelser. Derudover har Onity’s minibarer et lavt energiforbrug, der skaber omkostningsbesparelser for hotellet.

Onity tilbyder minibarer i 4 størrelser 30L, 40L, 52L og 60L. De kan fås med glaslåger, hjul, lås og detektor for åben låge.

Onity Minibars

Kontakt os

Send dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af en medarbejder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Jeg stod i en situation, hvor jeg manglede noget ekspertise og det fik jeg. Mange tak for jeres hjælp, jeg vil anbefale jer til alle.​

- ​Jonas Hansen, entreprenør

Havde i juni sidste år brug for hjælp og fik jer anbefalet. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Arbejdet blev udført til UG og alle aftaler blev overholdt. Tak igen.

- Søren Nielsen, diplomat

Er du interesseret?

Kontakt os i dag

Telefon

44 53 80 84

Adresse

Rørløkken 110, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CASØ SERVICE ApS – CVR: 31574986

Kontaktformular

Ønsker du at skrive til os, så vi kan kontakte dig i fremtiden? Udfyld blot felterne herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​