Adgangskontrol

Installation af adgangskontrolsystemer er vigtig for at øge sikkerheden

Avancerede adgangskontrolsystemer skaber sikkerhed, og på samme tid medvirker de til at styre strømmen af mennesker på stedet. I de seneste år har der været en betydelig stigning i brugen af adgangskontrolsystemer i bygninger, der huser fx fabrikker, kontorer, banker, skoler og hospitaler.

De vigtigste grunde til at anvende adgangskontrolsystemer er:

  • Identifikation : En afgørende funktion i et adgangskontrolsystem er at forhindre uautoriseret adgang.
  • Godkendelse : Når en person er identificeret af et adgangskontrolsystem, er det vigtigt, at vedkommendes identitet godkendes.
  • Tilladelse : Efter vellykket godkendelse giver adgangskontrolsystemet adgang til en bygning eller et begrænset område baseret på specifikke kriterier.

Casø har førsteklasses adgangskontrolsystemer, som skaber øget sikkerhed. Vi samarbejder med nogle af de vigtigste leverandører på markedet for at sikre, at vores produkter opfylder de specifikke krav, som vores kunder stiller.
Der er i dag et utal af forskellige produkter på markedet inden for adgangskontrol, og hos Casø har vi et tæt samarbejde med de bedste udbydere, som giver dig den bedste sikkerhed.

Kontakt og tilbud!
Har du spørgsmål til hvilken adgangskontrol, der passer bedst til jeres virksomhed, så ring til os på 44 53 80 84, så vi kan tage en snak om jeres behov. Du er også velkommen til at skrive en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt.

Der er flere forskellige typer af systemer til håndtering af adgangskontrol

Moderne adgangskontrolsystemer kan opdeles i to overordnede kategorier: kontrolsystemer der er enten offline eller online.

Offline System

Offline kontrolsystemer er ikke tilsluttet og styres ikke via et netværk. De er blot programmeret og kører lokalt. Offline adgangskontrolsystemer kan integreres i et system med en eller flere døre på et givent tidspunkt. Et enkeltdørsystem er et standalone-system, hvor adgangen er kodet direkte i kortlæseren.

Hvis der indgår flere døre, har hver dør et entydigt navn eller nummer. Indehaveren af adgangskortet får adgang til en eller flere døre samtidigt.

Online System

Online kontrolsystemer er tilsluttet og styres af en PC, og data overføres via et trådløst netværk eller et kabel. Systemet kan bestå af en eller flere døre. Alle døre skal ikke findes på samme adresse, men kan være fordelt over hele landet.

I online adgangskontrolsystemer kodes og kontrolleres alle kort af en PC. Hver dør har et entydigt navn eller nummer, der kontrolleres via en PC. Der gives adgang til én eller flere døre. Det er desuden muligt at spærre et eller flere kort via PC’en.

Visse online adgangskontrolsystemer kan udvides med et integreret samtaleanlæg, et alarmsystem, en teknisk alarm eller et reservationssystem – enten via lokale netværk eller internettet.

adgangskontrol sikrer din ejendom
adgangskontrol kan prøves med Aptus
adgangskontrol tilbydes i samabejde med Ruko
adgangskontrol i samarbejde med onity
adgangskontrol i københavn