Rørløkken 110, 2730 Herlev
44 53 80 84

Dørautomatik – automatiske døre

Dørautomatik har vundet stor udbredelse

Vigtigheden af at installere automatiske døre

Virksomhederne søger løbende veje til forbedringer. Ét let trin er at forbedre adgangen til deres lokaler. Installation af automatiske døre er en omkostningseffektiv forbedring, som nemt kan foretages. Automatiseringen kan integreres i eksisterende døre på stedet, eller der kan installeres en splinterny automatisk dør.

Casø har altid været kendt for løsninger til forskellige typer automatiske døre, fx skydedøre, svingdøre og karusseldøre. Moderne automatiske døre anvendes på hospitaler, skoler, butikker, plejehjem og shopping centre. Da vi overholder FAAC-gruppens standarder, kan vi tilbyde løsninger, der er skræddersyet til vores kunders individuelle behov.

Fordelene ved at installere automatiske døre

  • Nem adgang: Ved at installere automatiske døre er det nemt at forbedre tilgængeligheden til stedet for handicappede kunder, herunder personer der benytter kørestol eller rollator.
  • Boost til virksomhedens image: Automatiske døre bidrager helt sikkert til at forbedre virksomhedens image – den måde, den ses af kunderne.
  • Lavere energiregninger: Gammeldags døre ender ofte med at stå åbne hele dagen. Det giver forurening og forhindrer, at den indstillede temperatur i bygningen opretholdes. En automatisk dør medvirker til at opretholde indendørstemperaturen, så der kan spares både på energi og penge.
  • Øget sikkerhed: Automatiske døre kan tilsluttes samtaleanlæg, adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer, som kan beskytte og sikre bygningen. Casø har mange års erfaring i og viden om at installere døre, der opfylder kundernes specifikke krav. Vi samarbejder med nogle af de førende leverandører i branchen og leverer uovertrufne produkter.

Find den løsning, I kan have tillid til, hos os!
Kontakt os på 44 53 80 84, hvis I overvejer at installere automatiske døre. Vores medarbejdere i kundeservice vil så spørge ind til jeres foretrukne valg og foreslår den bedst egnede løsning. I kan selvfølgelige også sende os en besked, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Svingdørsåbner

PROSWING S elektro mekanisk svingdørsåbner, udstyres med skubbende eller trækkende armsystem.

Kan monteres på væg eller dørblad.

Integreret funktionsvælger og afdækning i natur anodiseret aluminium.

Armsystem i rustfri stål. Mulighed for forlængelse af aksel.

Selv indlæring af åben og lukket position og af dørblads vægt.

Reversering: Valgfri justerbar holdekraft i lukket leje, Push and go, høj og lavfart i åbning og lukning, holde åbentid og åbnings vinkel.

Master – slave: Elektrisk slutblik, magnetlås eller motorlås. Åbnerne er EN16005 godkendte.

Skydedørsåbnere

LH100 skydedørsåbner 2 x 100 kg eller 1 x 140 kg. Lysåbning 700-3000mm.

LH140 skydedørsåbner 2 x 140 kg eller 1 x 160 kg. Lysåbning 700-3000mm.

Åbnerne er EN16005 godkendte.