Rørløkken 110, 2730 Herlev
44 53 80 84

Svingdørsåbning til ethvert behov

Er du på udkig efter et intelligent system til svingdørsåbning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Casø Service er vi specialister inden for blandt andet dørautomatik, og vi varetager opgaver for kunder i hele Danmark samt i Scandinavien.

PROSWING elektro-mekanisk svingdørsåbner

PROSWING elektro-mekanisk svingdørsåbner kan udstyres med et enten skubbende eller trækkende armsystem. Denne døråbner kan enten monteres på en væg eller på et dørblad.

Systemet har en integreret funktionsvælger og afdækning i natur anodiseret aluminium. Derudover kommer armsystemet i rustfri stål, og der er mulighed for forlængelse af aksel, hvis der er behov for det.

Med denne svingdørsåbning får du selvindlæring af åben og lukket position og af dørbladsvægt.

Reversering: Der er mulighed for valgfri justerbar holdekraft i lukket leje, Push and go, høj og lavfart i åbning og lukning samt holde åbentid og åbningstid.

Master – slave: Elektrisk slutbrik, magnetlås eller motorlås.

Vores svingdørsåbning er EN16005-godkendt.

Datablad for svingdørsåbning:

Kontakt os for rådgivning og vejledning

Har du brug for professionel hjælp til at finde den rette svingdørsåbning, der passer til dine behov og ønsker? Så står vi hos Casø Service klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig, så du kan få kompetent rådgivning og vejledning.

Vi holder selv til i Herlev, men vi hjælper kunder i hele landet og i resten af Scandinavien. Skal vi også hjælpe dig?