Rørløkken 110, 2730 Herlev
44 53 80 84

 

 

Garageportåbner fra FAAC, BFT og andre leverandører

Har du brug for en garageportåbner? Så lad os hos Casø Service hjælpe dig. Vi hjælper kunder i hele landet samt i resten af Scandinavien. Vi leverer blandt andet portåbnere fra FAAC, BFT og andre leverandører.

Vigtigheden af en teknologisk avanceret garageportåbner

En automatisk garageportåbner giver en række fordele i såvel bolig- som erhvervsejendomme. Skal garageporten fungere optimalt, er det vigtigt at installere en teknologisk avanceret garageportåbner. Dette ikke bare øger sikkerheden, men gør det samtidigt nemt for den, der skal åbne garageporten.

Sikkerhed og økonomi

Automatiske garageportåbnere medvirker til at øge ejendommens værdi. Via en manuel garageport er det ofte nemt at skaffe sig ulovlig adgang til stedet. En automatisk garageportåbner yder derimod stor beskyttelse mod uønskede besøg. De mest moderne åbnere er udstyret med sikkerhedssensorer, der automatisk registrerer, om der er et objekt i den bevægelige ports bane. Denne funktion er især praktisk, når der er børn og kæledyr i huset.

Enkelt og nemt – også i dårligt vejr

En automatisk garageportåbner er altid praktisk – ikke mindst i dårligt vejr. Det kan nemlig være frustrerende at skulle åbne garageporten manuelt på en mørk og stormfuld aften. Med en automatisk garageportåbner behøver du aldrig ulejlige dig ud i regnen, løfte garageporten, vende tilbage til bilen og køre i tørvejr. Du skal blot åbne garageporten inde fra din varme og tørre bil.

Fordelene ved vores garageportåbnere

CASØ er et velkendt navn inden for garageporte og har altid været kendt for at levere avancerede produkter og tjenester med relation til garageporte, svingdøre, skydedøre mm.
Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører på markedet, og vi kan derfor sikre, at de garageportåbnere som vi leverer dækker ethvert behov for komfort, sikkerhed og kvalitet!

Alle vores automatikker har indbygget reverseringsfunktion, som sikrer, at porten ikke skader personer eller køretøjer under drift og er ydermere udført med blød start/stop, som giver en jævn og smidig åbning/lukning af porten.

Kontakt os gerne på 44 53 80 84, hvis du søger en garageportåbner med avancerede funktioner, og du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi samarbejder med de bedste på markedet

Har du brug for en garageportåbner, så er det vigtigt at få korrekt rådgivning. Din leverandør skal kunne forholde sig til dit behov for en løsning, og blot for at nævne nogle af de ting vi altid har med i vores overvejelser, så er det blandt andet muligheder for:

  • Fjernbetjening med mulighed for tilknytning af flere porte på samme sender
  • Kodetastatur
  • Fotoceller
  • Nøgle- og betjeningskontakter.

Gennem god dialog sikrer vi os, at du opnår optimal komfort, når porten betjenes.

FAAC, BFT og andre leverandører: