Rørløkken 110, 2730 Herlev
44 53 80 84

Industriporte efter mål og individuelle specifikationer

Når professionelle anskaffer nye industriporte, ved vi, at der skal være nøje sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor har vi nøje undersøgt markedet, før vi har valgt samarbejdspartner på området. Den partner som tilbyder den bedste kvalitet til prisen er KEY, og vi har derfor samarbejdet med KEY gennem en årrække omkring industriporte.

Vi tilbyder både levering og installation i Danmark og resten af Scandinavien, så porten er klar til brug. Vores program i automatik til ledhejse- og rulleporte består af tre forskellige modeller. Alle tre modeller kan monteres som erstatning eller ved ny port-leverance.

Vores porte tilpasses på mål og individuelle specifikationer. Der kan vælges mellem et utal af designs, størrelser, farver samt beslagtyper.

Information om vores industriporte

Portene er opbygget af sandwichpaneler i enten anodiseret aluminium (model: AS40/ALU) eller galvaniseret og lakeret stål (model: S40/ST3V & S80 (TERMO).

Model: AS40 & S40: Ledhejseporte med et højt isoleringsniveau takket være en kombination af det isolerede panels konstruktion og den specielt udviklede tætning mellem sektionerne. Varmeisolering iht. EN12428: U = 0,54 W/m2 K, hvilket garanterer en stærk og optimalt isoleret port med en lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger.

Model: S80 (TERMO): Ledhejseporte udviklet for at imødekomme krav fra lovgivningen om at forbedre miljøet i vores bygninger. S80 er en ledhejseport med termosektioner isoleret med 80 mm freon-fri polyuretan hårdtskum. Varmeisolering iht. EN12428: U = 0,27 W/m2 K, hvilket garanterer en stærk og optimalt isoleret port med en lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger.

Har du nogle spørgsmål angående priser eller specifikationer, er du velkommen til at kontakte os.

Datablade