Rørløkken 110, 2730 Herlev
44 53 80 84

Industriporte

Når professionelle anskaffer nye industriporte, ved vi at der skal være nøje sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor har vi nøje undersøgt markedet, før vi har valgt samarbejdspartner på området. Den partner som tilbyder den bedste kvalitet til prisen er KEY, og vi har derfor samarbejdet med KEY gennem en årrække omkring industriporte. Vi tilbyder både levering og installation, så porten er klar til brug. Vores program i automatik til ledhejse porte består af 3 forskellige modeller. Alle 3 modeller kan monteres som erstatning eller ved ny port leverance.

Vores porte tilpasses på mål og individuelle specifikationer. Der kan vælges mellem et utal af designs, størrelser, farver samt beslagtyper.

Portene er opbygget af sandwich paneler i enten anodiseret aluminium (model: AS40/ALU) eller galvaniseret og lakeret stål (model: S40/ST3V & S80 (TERMO).

Model: AS40 & S40: Ledhejseporte med et højt isoleringsniveau takket være en kombination af det isolerede panels konstruktion og den specielt udviklede tætning mellem sektionerne. Varmeisolering iht. EN12428: U = 0,54 W/m2 K, hvilket garanterer en stærk og optimalt isoleret port med en lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger.

Model: S80 (TERMO): Ledhejseporte udviklet for at imødekomme krav fra lovgivningen om at forbedre miljøet i vores bygninger. S80 er en ledhejseport med termo sektioner isoleret med 80 mm freon-fri polyuretan hårdtskum. Varmeisolering iht. EN12428: U = 0,27 W/m2 K, hvilket garanterer en stærk og optimalt isoleret port med en lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger.

Datablade

Kontakt os og få et tilbud

Vi hjælper jer naturligvis gerne med en ny industriport. Skriv os en besked, så bliver du kontaktet af en af vores medarbejdere. Du er også velkommen til at ringe til os på 44 53 80 84. Vi kan så tage en snak om hvilken model, der passer bedst til jer.