Passagesystemer

Passagesystemer kan have mange forskellige udformninger alt efter hvad de skal bruges til.

Med FAAC’s store program er der en løsning til alle installationer.

Vi har været på markedet for passagesystemer i en lang årrække, og ved derfor hvilke løsninger, som er mest populære. Vi har fulgt udviklingen og kender derfor også til de tendenser, der præger markedet for passagesystemer. Dette uanset om I vil forhindre adgang eller guide jeres kunder i en bestemt retning.

De løsninger vi anbefaler er altid individuelt baseret ud fra jeres behov. Uanset om det er indgangslågerne i butikken, som leder kunden den rigtige vej igennem butikken til kasselinjen, eller om det er bomanlæg eller rullegitre, så har vi den professionelle løsning.

Kontakt os for en sikker løsning

Du er velkommen til at skrive en besked i kontaktboksen, for at blive kontaktet af en af vores konsulenter med henblik på et besøg i din virksomhed. Du kan også ringe til os på 44 53 80 84. Vi kan så tage en snak om, hvilken løsning du måske har brug for, og vi kan samtidig aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og besøger jer.

Passagesystemer er vores speciale
passagesystemer kræver samarbejde med de bedste

Bomanlæg

Der er f.eks bomanlæg som bruges på campingspladser, betalingsanlæg ved f.eks broer, parkeringspladser eller i porten for at hindre at uvedkommende kan køre ind på området, uden at have tilladelse eller at have betalt.
KEY har bomme til alle installationer.

Vores bomanlæg er en del af integrede passagesystemer

Rullegitter

Den sikre løsning til sikring af din virksomhed er gittersikring, som kan være rullegitter eller fast gitter. Alle vores rullegitre er klassificeret i BLÅ sikringsklasse iht Forsikring og Pension.

Som standard medfølger nøglekontakt, men denne kan erstattes af kodetastatur.

Der bruges indbygget 230V rørmotor, til fremdrift af rullegitteret, den dimensioneres efter rullegitterets størrelse.

Det er også muligt at leverer rullegitre i RØD sikringsklasse, hvor der er krav om høj sikkerhed.

Vores rullegitre er sikre løsninger udført i god kvalitet