Portåbnere – Vores automatik gør det nemt

Automatiske portåbnere til flere porttyper

Vores forskellige produkter

Casø Service har leveret og installeret automatiske portåbnere i alle afskygninger, fx til døre i beboelsesejendomme, garageporte og tunge fabriksdøre. Til alle disse automatiske porte og døre hører der forskellige typer af automatiseringssystemer og portdæksler.

Når vores kunder kontakter os vedrørende automatiske portåbnere, overvejer vores stab af veluddannede og dygtige fagfolk flere faktorer, før de peger på den perfekte løsning. Mere end 15 år i branchen har givet os en omfattende forståelse for, at den løsning, der passer i den ene virksomhed, ikke nødvendigvis passer i en anden. Kundernes krav kan variere afhængigt af faktorer som fx holdbarhed, udseende og funktionalitet. Da behovene er så forskellige, har vi valgt at samarbejde med flere velkendte leverandører, så vi altid kan levere produkter, der opfylder de specifikke krav.

Vores kernekompetence

Blandt vores kunder har vi altid haft ry for at levere førsteklasses holdbare produkter. Vores partnere er udvalgt på basis af deres særlige kvaliteter og viljen til at leve op til de høje krav, som vi stiller på vegne af vores kunder.
Da vi har som mål at opnå 100 % kundetilfredshed, bestræber vi os på at levere den helt rigtige portåbner til den pågældende indgang!
Sikkerhed er vores prioritet

Hos Casø Service har vi kundernes sikkerhed som vores primære fokuspunkt. Uanset om I vælger portåbnere til garageporte, beboelsesejendomme eller tunge fabriksdøre, så sikrer vi, at de har indbyggede avancerede sikkerhedsfølere, der kan forhindre ulykker og uheld. Vores veluddannede serviceteknikere sikrer selvfølgelig, at den rette portautomatik installeres til den enkelte port.

Kontakt os

Ring til os på 44 53 80 84, hvis I har planer om at anskaffe en automatisk portåbner, så gør vores team af veluddannede medarbejdere i kundeservice alt, hvad de kan for at sætte sig ind jeres specifikke krav og foreslå den løsning, der bedst opfylder jeres behov. Når vi har fundet den rette løsning, fremsender vi et tilbud – det koster ikke noget.

KEY’s store program i portåbnere sikrer en løsning for alle porte, hvad enten det er små jernlåger til ejendommen eller det er de store tunge træ eller jernlåger til ejendommen eller domicilet der ønskes automatiseret. Key har automatik til skydeporte, svingporte og til foldeporte.

Svingports programmet indeholder elektro mekaniske og hydrauliske åbnere, som kan være underground eller synlige åbnere. Åbnerne kan for de fleste modeller fås i både 24 og 230V versioner. 24V versionerne har indbyggede akkumulatorer, som sikrer drift af åbnerne i tilfælde af strømsvigt. På 230V versionerne kan der tilkobles ekstern akkumulator, som sikrer drift af åbnerne i tilfælde af strømsvigt. På begge versioner er der manuel frikobling af motor, så porten kan åbnes manuel.