Portautomatik

Mere end 15 års erfaring i portautomatik

Casø Service ApS har i mere end 15 år leveret og installeret porte til det danske erhvervsliv. Vi deler portautomatik i op følgende klasser: garageporte, industriporte og domicilporte.

I hver klasse er der mange forskellige typer af automatik og portlåger eller portblade. Når vores kunde ønsker vores assistance, er der en række forhold der spiller ind, i forhold til at finde den rigtige løsning. Den løsning der passer én virksomhed passer måske ikke en anden, da der kan være stor forskel på kravene til holdbarhed, udseende og funktionalitet. Vi har derfor udvalgt en række producenter, der kan dække kundernes forskellige behov.

Alle samarbejdspartnere er udvalgt på baggrund af deres evne og vilje, til at leve op til de høje krav vi stiller på vegne af vores kunder.

Vi finder den rigtige portautomatik til dig!

Uanset om I har brug for portautomatik til garageporte, industriporte eller domicilporte, er det de samme impulstyper der åbner porten, og de samme sikkerhedssensorer der sikrer at der ikke sker skader.

Vi sikrer os, at den rigtige automatik installeres og tilpasses den enkelte port.

Casø Service Aps er leveringsdygtige med stort program i automatik i forskellige varianter.

Tilbud og kontakt!
Har I ønske om en ny løsning til jeres porte, så ring til os på 44 53 80 84. Vi kan så tage en snak om, hvornår vi skal komme forbi og drøfte, hvilken løsning der er mest attraktiv for jer. Efter vi har været på besøg, sender vi jer gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Portautomatik til industri og domicil