Elektronisk pengeskab

Onity gør det lettere at opfylde gæsternes forventninger, ved at tilbyde en bred vifte af brugervenlige elektroniske pengeskabe til værelserne for gæsternes personlige effekter og bærbare computere. Onity’s pengeskabe er designet til hotel, forretnings-og boligsektoren med komfort, bekvemmelighed og sikkerhed for øje.

Elektronisk pengeskab OS100 BLACK no background
Electronic In-Room Safes Brochure

OS100 er et økonomisk, men sikkert valg at foretage når det gælder sikkerhed for gæsternes værdigenstande. OS100 indeholder mange centrale funktioner såsom tastatur med egen valgfri kode, audit trail, mekanisk nødnøgle og en valgfri leje stick.

OS200 er et af Onitys nyeste elektroniske pengeskabe til værelset. Den brugervenlige betjening kombineret med en høj grad af pålidelighed og funktionalitet gør det til et ideelt sikkert valg for enhver applikation.

OS200 fås i 2 forskellige størrelser og i creme farvet.

OS400 er Onity’s stand-alone in-room safe. Brugervenlig betjening, høj pålidelighed, state-of-the-art styling, og sikkerhed gør det til et ideelt sikkert valg for hoteller, der ønsker et attraktivt design og gæster med fred i sindet.

OS400 fås i 4 forskellige størrelser og i sort og creme farvet.

OS600 er let at betjene, bruger en 4-cifret kode i kombination med værelsets nøglekort og tilbyder øget sikkerhed gennem et revisionsspor og en “Non-resident Master Code”.

OS600 fås i 6 forskellige størrelser og i creme farvet.

Elektronisk pengeskab Onity 070817
Elektronisk pengeskab Onity 070817
Elektronisk pengeskab os600_with_keycard
Elektronisk pengeskab Onity 070817